Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

ΤΕΛΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΟΥΣ 4ους ΜΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 2019 - 2η ΦΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ (ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ)

Τα γυμνάσια και τα λύκεια της περιφέρειας Πελοποννήσου, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στους 4ους ρητορικούς αγώνες της περιφέρειας Πελοποννήσου, καλούνται να μεταβούν στον παρακάτω σύνδεσμο και να προβούν στη δεύτερη και ολοκληρωμένη φάση εγγραφής τους, συμπληρώνοντας την αναλυτική φόρμα εγγραφής, με καταληκτική ημερομηνία τις 10 Μαρτίου. Τα σχολεία που επιθυμούν να λάβουν μέρος στους αγώνες, ανεξάρτητα αν είχαν συμπληρώσει, στα πλαίσια της πρώτης φάσης,  την αρχική (συνοπτική) φόρμα εγγραφής,  οφείλουν  να συμπληρώσουν για δεύτερη φορά (αν το είχαν ξανακάνει) ή για πρώτη φορά (αν δεν το είχαν ξανακάνει ), μια πιο αναλυτική φόρμα, με τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας (email και τηλέφωνο σχολείου και προπονητών), καθώς και τα ονόματα των μαθητών στα επιμέρους αγωνίσματα.
Σχετικά με τον αριθμό συμμετοχής μαθητών στα αγωνίσματα υπενθυμίζεται ότι:
(α) Κάθε σχολείο, Γυμνάσιο ή Λύκειο, μπορεί να παρέχει μια ομάδα 3 - 5 ατόμων για διττούς αγώνες (3 παίζουν αλλά 5 προετοιμάζουν το θέμα).
(β) Κάθε σχολείο, Γυμνάσιο ή Λύκειο, μπορεί να συμμετέχει με 3 θέσεις προτρεπτικού λόγου, 4 θέσεις εκφραστικής ανάγνωσης και 6 θέσεις αυθόρμητου λόγου.
(γ) Ένας μαθητής έχει την επιλογή να συμμετέχει σε ένα ατομικό αγώνισμα είτε συμμετέχει παράλληλα στην ομάδα των διττών λόγων του σχολείου του είτε όχι.
(δ) Άρα ένα σχολείο θα μπορεί να στείλει έως 13 μαθητές, αν οι 5 εξ αυτών διαγωνίζονται και στην 5μελή ομάδα των διττών λόγων ή έως 18 μαθητές, αν όλοι αγωνιστούν σε ξεχωριστά αγωνίσματα. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ  ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου