Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ - ΕΓΓΛΕΖΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

Το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕΚΕΣ) Περιφέρειας Πελοποννήσου, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ρητορικών και Επικοινωνιακών Σπουδών Ελλάδας (Ι.Ρ.Ε.Σ.Ε.: https://www.rhetoricinstitute.edu.gr/ ), συνδιοργανώνουν βιωματικό σεμινάριο με θέμα:

«Η ρητορική παιδεία στη σχολική τάξη: η αξία της νοηματικής, μεγαλόφωνης ανάγνωσης και της παραγωγής αυθόρμητου λόγου»

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 στο Αμφιθέατρο «Ν. Πολίτης» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ώρα 9:30-12:30 και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς των Γυμνασίων & Λυκείων της Δ/νσης Δ.Ε. Μεσσηνίας.
Εισηγήτρια θα είναι η κ. Φωτεινή Εγγλέζου, Δρ. στη Διδακτική της Γλώσσας και Ρητορικής, Μεταδιδάκτωρ του Τμήματος Φιλολογίας Παν/μίου Πελοποννήσου, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ρητορικών και Επικοινωνιακών Σπουδών Ελλάδας και Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου στο 6ο ΠεΚεΣ Αττικής.
Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο παρακαλούνται να αποστείλουν e-mail εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τα στοιχεία τους ( όνομα, επώνυμο και σχολείο) στην ηλεκτρονική διεύθυνση retorikoiagones@gmail.com έως τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019. Θα δοθούν βεβαιώσεις επιμόρφωσης σε όσους το παρακολουθήσουν.
Παρακαλούνται οι κ.κ. Διευθυντές/ ντριες των Σχολείων να ενημερώσουν σχετικά τις/τους εκπαιδευτικούς.
                                                                          Ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Φιλολόγων
                                                                                                Δρ. Ιωάννης Σόλαρης

Για να ενημερωθείτε αναλυτικά για το σεμινάριο, διαβάστε την πρόσκληση
https://drive.google.com/file/d/1p3t6PkfeYbRiKUvUWhA9nViAOnNF-izH/view?usp=sharing

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου